Monday, July 14, 2008

masih sibuk lagi...



Beberapa hari yang lepas aku ada menulis pasal nak update blog, tapi aku masih belom ada kesempatan yang banyak untuk menulis... hanya sempat untuk tulis beberapa perkataan ni je. Aku tau dan sedar, memang takder sapa yang membaca blog aku ni, ini just blog suka-suka aku ler... hahahaha.... last week... 1st anniversary... thanks to my wife sebab buat suprize kat aku. Dan dia dah bagi dadah kat aku.... huhuhuhu.

Sempena anniversary tu jugak, aku bawak wife aku jalan-jalan g Melaka, itu kejadian sebelum aku ke Kertih. Balik je dari Kertih, aku dah rasa macam 1001 macam beban dan kerja yang perlu aku siapkan sampai hari ni. Ni masih tension dengan kerja-kerja lagi.

Dan aku nak minta maaf kat wife aku, andai kata last weekend dia ada terasa ape ker dengan perangai aku. Aku memang tertekan sangat, sampai aku tak boleh fikir sangat. Kerja melambak, akhirnya aku membersih laman rumah dan backyard.

Oklah, aku nak rest jap. continue esok. itu pun kalau dapat.

5 comments:

amai said...

dek karena kesibukan, sy rasa encik romzi tidak sempat pun memakan drug sy itu.... hohohooo

cemut said...

wah congrat bro.happy 1st anniversary.. :D

KhairulAqmal said...

dadah apa itu bro? dadah cinta ka? haha, mana dapat(soalan serius)?

faisal said...

slmt bizi bro, smoga sihat2 hendaknya bersama org tercinta..:)

amai said...

nak jawab dgn serius ni.. "tidak terdapat di mana2.. jenuh ku membuatnya.."hohohoooo