Sunday, November 23, 2008

Oversea

Beberapa hari lagi, aku mungkin akan ke oversea. Tak tahu, adakah ini trip oversea aku yang terakhir dalam company ni? Mungkin lepas ni takder lagi? Tengok ler cemana nanti.

Aku tahu, mungkin tak ramai yang baca blog aku ni, tapi aku nak jugak carik sape-sape yang ada kat UK tu, supaya buzz aku. Mulanya aku plan nak pergi ngan wife aku, tapi memandangkan harga tiket sekarang ni, yang agak mahal, maka terbantut lah sikit niat aku nak bawak dia... (sorry sayang... tak dapat nak bawak - maybe next time) Aku try usha-usha aritu, Emirates pun dah mahal, Brunei Airlines pun dah mahal. Cuma yang masih tinggal MAS. Nasib baik Air Asia belom ada flight ke Europe lagi. Kalau tak, mungkin Air Asia jadi saingan harga nanti.

Nanti ler aku hapdet lagi yerk. Tengah sibuk sikit ni, banyak documentation dan paperwork nak buat.

3 comments:

en_me said...

me konpius one uooolsss.. me tengok kompany ko hantar gi oversea selalu.. ko fulakks nak cari keje lainnn .. hmmmm

romzi seli said...

hehehe... mana ada hantar sangat pun. ni je yang kedua. yang pertama 2006 dulu.

aleshay said...

salam mr romzie..cemana nak join comp and get the position as you right now...dah cari and pusing2 internet..quite confused la..ble kongsi tak..