Thursday, April 23, 2009

I'm a dad...

Alhamdulillah... sedar tak sedar aku dah jadi seorang bapak kepada seorang puteri yang selamat dilahirkan pada 21 April 2009, jam 5.16 pagi di Hospital Pakar An-Nur, Bandar Baru Bangi... Puteri disambut oleh Dr. Khamsiah, dengan seberat 3.25 kg.

Thanks but semua staff An-Nur Specialist atas layanan yang diberi dan thanks also for the wish and 'doa' by everybody and hope our daughter will grow up better and better... hehehe....

Dan hari ni, alhamdullah, baru discaj dari hospital. Agak lambat sket, bila baby asyik muntah semalam dan doctor nak observe keadaan dia...

gambar akan upload kemdian... cuma sayangnya, aku lupa bawa kamera untuk ambil gambar di saat-saat kelahirannya....

6 comments:

syayassir said...

tahniah untuk romzi dan isteri...

Acai said...

Tahniah bro..:) smoga menjadi ayah mithali pasni..:) smoga anak bro menjadi seorang muslimah yang berbakti kepada orang tua dan agama,amin.

romzi seli said...

Sya& Yasir...

Thanks for the wish...

Acai,
Thanks atas doa tu... ha ko pun nanti akan ada gak kan? hehehe

yginsaf.com said...

tahniah untuk abang romzie tewww.. salamms dr me dikejauhannns

sherrina said...

tahniah :)

romzi seli said...

en_me & sherrina....

Thanks for the wish..