Thursday, November 24, 2005

Tips - Titik ghairah lelaki

Beberapa hari ni, aku masih tak der idea nak posting apa. Dan ntah cam ner aku terjumpa artikel ni dan aku nak simpan dalam blog aku ni. Ahaks. Mungkin korang @ readers rasa otak aku ni kuning. Hak hak hak... tapi, benda ni adalah satu education.

Dan tok readers sekalian yang inginkan banyak tips pasal tumahtangga, leh ler join satu group ni. Dan lepas korang join group tu nanti, baru korang rasa yang memang group tu memang banyak education untuk dipelajari. Group yang aku maksudkan adalah erotika malaysia. (kat link sebelah tu pun ada)

Seperti pesanan owner of the group dalam description pada main page tu;

“Kita digalakkan memperbaiki diri dan menuntut ilmu.. seks juga ilmu rumahtangga. Jangan malu untuk berbincang tentang seks lebih-lebih lagi kami memberi kebebasan kepada anda untuk hide id/email. Boleh guna nama samaran.

Berbincanglah topik kami secara 'terbuka', matang dan saling menghormati demi keselesaan semua. Begitu juga apabila membaca cerita, bacalah dengan 'terbuka', cerita adalah sebuah penulisan kreatif, ambil petua/tauladan daripada cerita tersebut disamping dapat menghiburkan hati dan meredakan ketegangan di tempat kerja.

Saya mengalu-alukan penyertaan anda sebagai penyumbang, penulis, pembaca malah pengkritik laman ini. BUKA MINDA ANDA dan kemudian anda akan sedar kelainan group ini. erotika_malaysia, satu pilihan."

Jadi, aku galakkan korang pun join jugak ler. Just click pada http://groups.yahoo.com/group/erotika_malaysia
Note: aku bukan owner atau moderator group ni. aku just ordinary member ajer.

Erotika Malaysia – Bicara seks secara ‘terbuka’. Satu pilihan.

Dan ni salah satu tips dan bacalah;

LELAKI BUKAN SAHAJA PENEROKA TITIK GHAIRAH WANITA TETAPI JUGA MEMILIKI RAHSIA TERSENDIRI. CUBALAH MENGENALI TITIK GHAIRAH ANDA SENDIRI.TERDAPAT 22 TITIK GHAIRAH BAGI LELAKI.

BELAKANG TELINGA
Ada lelaki yang begitu sensitif dikawasan belakang telinga Jangankan dicumbu malah disentuh saja sudah membuatkan lelaki kegelian . Saat dicumbu ghairah lelaki akan mulai memuncak. Gesekan lidah akan menimbulkan rangsangan yang hebat. Kerana terlalu suka kadang kala lelaki akan memiringkan kepalanya bagi membuka peluang kepada pasangan untuk menjelajah lengkuk yang terletak dibelakang telinga.

TELINGA
Cuba teka kenapa pasangan anda seting mencumbui atau menjilat telinga anda Jawapannya ialah keran asi dia berharap anda akan memberi perhatianyang sama pada telinganya. Menurut penulis buku How to Be A Great Lover, hormon lelaki iaitu testosteron sangat mempengaruhi kepekaan daerah sekitar telinga. Maka tidak hairanlah jika rangsangan pada telinga lelaki lebih berkesan berbanding telinga wanita. Lelaki akan naik ghairah apabila cuping telinganya dikulum atau dihisap.

BAHAGIAN BAWAH TULANG TENGKORAK
Menurut ahli terapi pakar urut profesional biasanya akan mengelak kawasan urat nadi dan saraf yang tidak berotot. Kerana kawasan ini adalah daerah berbahaya dan pantang tersentuh. Daerah ini sangat sensitive terhadap sentuhan . Kulit dibahagian ini lebih nipis kerana banyak saf\raf yang berkumpul. Oleh itu lelaki mudah terangsang apabila disentuh. Sentuhan pada daerah berbahaya yang berada dibawah tulang tengkorak ini
bolen membangkitkan ghairah. Usapan ringan di daerah ini dapat menambah keintiman anda dengan pasangan.

BAHAGIAN BAWAH LENGAN
Ramai yang mengakui sentuhan ringan di daerah ini iaitu dari pergelangan tangan hingga siku cukup untuk merangsang ghairah. Tetapi sentuhan yang terlalu cepat dan kasar tidak
akan menimbulkan sensasi erotis. Ciuman pada daerah ini akan menambahkan lagi rangsangan dan sudah pasti gejolak seks anda meluap-luap.

PANGKAL LEHER
Gigitan kecil ala vampire dibahagian otot besat yang terbentang dari leher hingga kebahu juga boleh memancing ghairah seksual lelaki . Ketegangan pada otot menambahkan lagi nikmat gigitan. Malahan ia kakan membuatkan anda berasa seolah-olah tidak sabar untuk melayar bahtera

ATAS BIBIR
Bahagian muka paling sensitif terletak diatas bibir. Disitulah terletaknya hujung saraf perasa. Sentuhan selembut mana pun mampu membuat anda dalam keadaan aduhai.
Apatah lagi bagi lelaki bermisai nipis. Bahagian ini boleh diusik dengan lidah. Sentuhan-sentuhan lembut seperti bulu ayam atau apa saja benda berbulu dan lembut akan membuat sentuhan lebih bermakna.

KULIT KEPALA
Antara sebab lelaki suka ke salon ialah kerana ketagih urutan di kepala.. Semua lelaki termasuk yang botak akan menyukai urutan dibahagian kepala , kulit dibahagian kepala sangat nipis dan menyimpan terlalu banyak sarag perasa. Untuk melakukannya cuba berbaring di riba pasangan dan minta dia ramas kepala anda. Ghairah anda dijamin akan menjalar.

PUTING
Putting lelaki amat sensitif tetapi ia sering diketepikan. Walhal sentuhan pada putting dapat mempercepatkan proses orgasme. Ia disyorkansupayan pasangan anda meletakkan sebelah tangannya pada dada anda sambil jari jemarinya bermain-main lembut putting dada anda, manakala sebelah tangannya lagi mengusap lembut bahagian perut. Sudah tentu ghairah anda menggebu. Tapi ingat ! walau apa pun yang dibuatnya pada puting anda pastikan ia tidak deperlakukan denga kasar kerana ia akan menjejaskan ghairah.

TAPAK TANGAN
Tapak tangan antaradaerah yang sangat sensitif untuk dirangsang. Urat-urat kecil dibahagian ini begitu peka dengan geselan atau urutan. Jika diurut pada bahagian ini anda akan berasa cukup ghairah seolah-olah anda ingin melakukan hubungan seks ketika itu juga.

JEJAK CINTA
Jejak cinta terletak diantara pusat hingga ke rerembut kemaluan. Kawasan ini jika ditekan secara perlahan-lahan akan membangkitkan sentuhan erotis. Ia boleh dilakukan dengan gerakan melingkar menggunakan seluruh jari( ini boleh dicuba sendiri )

TULANG TONGKENG
Kedudukan tulang tongkeng terletak pada bahagian peling bawah tulang belakang. Daerah ini akan memberi kenikmatan tersendiri jika disentuh dengan lembut. Mengurut daerah ini dengan losyen boleh memberi kesan yang luar biasa kepada anda.

TULANG PINGGUL
Bahagian ini banyak terdapat saraf-saraf perasa kerana letaknya berdekatan dengan alat kelamin. Nafsu akan bergelora apabila kawasan ini diramas atau digigit.

No comments: